Esküvői csokor, koszorú, virág dekoráció, virág 23. kerület

23. kerületi virágüzletünk több, mint 30 éve működik, vállaljuk esküvő csokrok, koszorúk, virág dekorációk készítését. Hetente kétszer érkezik hozzánk friss import és hazai, vágott és cserepes virág. Folyamatosan figyelemmel kísérjük soroksári vásárlóink igényeit, és ennek alapján határozzuk meg kínálatunkat. Az esküvői csokor készítés mellett koszorúkkal, kegyeleti virágokkal egyaránt foglalkozunk üzletünkben. A virágárusítás mellett foglalkozunk esküvőre és rendezvényre virágdekorációval is, legyen az esküvői asztaldísz, vagy templomi, házasságkötő termi virágdísz. Kínálatunkban megtalálható a virág mellett az anyagdekoráció: a székszoknyától a teljes teremdíszítésig. Különleges esküvői csokor elképzeléseket is örömmel teljesítünk, s az esküvő csokor mellett a kitűzőket, köszönő virágokat is elkészítjük! Keresse 23. kerületi virágüzletünket, ha az esküvői csokor, virág dekoráció vagy koszorú elkészítésében a minőségi virágokon túl a kreativitást is szívesen látná!

A mai kor kihívásainak megfelelve léggömb dekorációt is vállalunk: héliumos és levegővel töltött léggömb kompozíciókat egyaránt készítünk; az oszlopoktól kezdve, a figurákon át, egészen az ajándékok léggömbbe töltéséig széles kínálattal állunk soroksári vásárlóink rendelkezésére.

Kívánjuk, hogy szebbé váljanak ünnepeik és mindennapjaik virágaink, ajándékaink által. Akár alkalomra vásárolna friss virágcsokrot, akár eseményre szeretne virágos, kreatív dekorációt 23. kerületi virágboltunk készen áll a kihívásra!

Cím
Grassalkovich út 276., Budapest, 1239
Név
Kissvirág-Ajándék
Telefon
06-1/287-1177
Mobiltelefon
06-30/954-9761
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00, Sz: 8:00-17:00, V: 9:00-14:00